De body battery

Dankzij mijn smartphone kan ik eenvoudig aflezen hoe het met mijn energie gesteld is. Het ding kent me beter dan ik mezelf ken. Regelmatig krijg ik de waarschuwing: ‘neem voldoende rust om te voorkomen dat u uitgeput raakt.’ Ik koers vaak op het ding. Het helpt me verstandig om te gaan met mijn beperkte energie. Ik kan het iedereen met niet-aangeboren-hersenletsel aanraden.

Maar uitgerekend dit weekend brak het horlogebandje af. En overal zijn de originele bandjes uitverkocht. De levertijd loopt op tot 30 dagen. Eerst redden wat er te redden valt.

En toen nog een polsbandje gemaakt omdat het er niet stabiel uitziet en ik niet het risico wil lopen het horloge te verliezen.

Ik ontdekte via de blauwe bolle een adresje dat namaakbandjes verkoopt. Een omweg van 30 km (nee niet lopend hoor) maar wie weet is het wat.

En ja hoor: ik kijk net op mijn horloge om mijn body battery te checken en ik zie dat het nog net niet van mijn pols gevallen is. Morgenochtend het nieuwe bandje maar bevestigen. Ik weet vanavond ook zonder te kijken wel dat ik moe ben.

Post a Comment